Galileo nabigazio sistema - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Galileo, bidegurutzean Eratu nahi duen satelite bidezko nabigazio sistema berpizteko epemuga jarri du Bruselak: maiatzaren 10a
Keywords: Galaxia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak