Galileo nabigazio sistema / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2007)
Galileo, bidegurutzean Eratu nahi duen satelite bidezko nabigazio sistema berpizteko epemuga jarri du Bruselak: maiatzaren 10a