Orgamendi bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Eheta eta Orgamendi, Garazi eta Oztibarreren uztarri Baxenabarreko Garazi eta Oztibarre arteko muga egiten duten bi mendietara eramango gaitu txangoak
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa Beherea; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak