Orgamendi bidea / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2007)
Eheta eta Orgamendi, Garazi eta Oztibarreren uztarri Baxenabarreko Garazi eta Oztibarre arteko muga egiten duten bi mendietara eramango gaitu txangoak