Txinaren populazioa 2007an - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Jabetza pribatua legez babestea onartu du Txinan Legebiltzarrak Nekazaritza eremuen eta hirien arteko aldea murriztu beharra dagoela azaldu du lehen ministroak
Keywords: Demografia; Txina; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Mapak eta horma-irudiak