Txinaren populazioa 2007an / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Jabetza pribatua legez babestea onartu du Txinan Legebiltzarrak Nekazaritza eremuen eta hirien arteko aldea murriztu beharra dagoela azaldu du lehen ministroak