Amaren intxaurrak / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; [ilustrazioak eta diseinua, Maite Mutuberria ; testua, Julio Soto Ezkurdia] - Mutuberria, Maite (Hik Hasi ; Katxiporreta, 2020)
Pirritx eta Porrotx Marimototsekin elkartu dira parke magikoan. 3 urte dira Amatxo Loreto hil zenetik eta, egun hartan, intxaurrondo bat landatu zuten azken agurra emateko. Gaur, lehen intxaurrak janen dituzte eta, bitartean, Loretorekin bizi izandako abenturak kontatuko dizkigute. Lutoa pasatu dute eta pailazoak pozik daude. Izan ere, hartaz oroitzen diren bakoitzean, intxaur zaporeko irribarre bat marrazten da beren ezpainetan. Marimototsek gordeak dauzka parkeko landare eta lore magiko guztietako haziak, guztiak ere amak emanikoak. Gaur, egun aproposa da hazi horiek ereiteko. Mundu berri bat sortuko dugu!