Margotu historia - Arkeolan Fundazioa; Alonso, Aitziber; Goenaga, Aitzpea (Sevilla : Babidi-Bú, 2020)
Gurekin Historian zehar bidaiatzea proposatzen dizugu. Liburu honekin kolorea eman ahal izango diezu Historiari eta, zu bezala, Lurra garai ezberdinetan populatu duten pertsonei eta gure planeta jokoz eta bizitzaz bete duten guztiei. Haien bizitzak ezagutzea nahi dugu, eta, batez ere, historian barrena gertatu diren gauza guztiengatik eta urteetan zehar egin diren aurkikuntza guztiengatik, garai bakoitzeko ohiturak nola aldatu diren jakitea nahi dugu. Zatoz bidaiatzera gure protagonistekin eta haien familiekin, ezusteko on ugari biziko dituzu. A, eta kolorea zure esku!
6 urtetik aurrera
Keywords: Historia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak