Bai ondo ilunpean! - Judith Koppens; Engel, Andy; Mare Talsma, Nynke; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Klimaren lagunak kanpatzera joan dira eta izarrak ikusi nahi dituzte. Baina azeria nekatuta dago. Ez du ondo lo egin. Hontzak dioenez, inguruko argi guztiengatik gertatu zaio hori. Argia ona da, energia ematen baitigu, baina iluntasuna ere behar dugu. Eta batzuetan, ilunpean argitan baino gehiago ikus dezakegu... Ekintza txiki batekin gauza handiak lor daitezkeela erakusten duen istorio polita. Bilduma honetako liburu bakoitzean klimaren lagunek abentura bat biziko dute, eta haien modura azalduko digute -maiz, era dibertigarrian gainera- zer egin dezakegun ingurumena zaintzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Klimaatjes. Lekker donker
Keywords: Album ilustratuak; Ingurumena -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura