Alaitasuna ile-apaindegia - Ordóñez, Rafael; Diez de Ultzurrun, Itziar; Fragoso, José ([Madrid] : Bookolia, 2020)
Bezero asko eta asko igarotzen dira Eduardoren guraize artetik. Guztiak pozik eta kontent irteten dira gero. Baina zerbait bada ile-apaintzailea tristatzen duena. Sar zaitez: Eduardoren sekretu harrigarria ezagutuko duzu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Peluquería Alegría
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura