Alaitasuna ile-apaindegia / [testua] Rafa Ordóñez ; [irudiak] José Fragoso ; [itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Ordóñez, Rafael (Bookolia, 2020)
Bezero asko eta asko igarotzen dira Eduardoren guraize artetik. Guztiak pozik eta kontent irteten dira gero. Baina zerbait bada ile-apaintzailea tristatzen duena. Sar zaitez: Eduardoren sekretu harrigarria ezagutuko duzu.