Escape room : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 3 [proposamen didaktikoa] / egileak, Carmen Pellicer, Martín Varela, Rosa López ; [zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Varela, Martín; López Oliván, Rosa; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Pellicer Iborra, Carmen (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Escape room - Erlijioa DBH 3 -Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako Kumi proiektuaren barnean dago. Irakaslearen gidaliburua da hau. Kumi erlijio eskola berritzeko proposamena da, ikasgaia proiektuetan oinarritutako ikaskuntzatik planteatzen duten irakasle eta ikastetxeetara bideratutakoa. Garatutako proiektuek umeei esnatze erlijiosoan lagun egingo die Haur Hezkuntzatik hasita eta Bigarren Hezkuntzara arte. Parte hartzean oinarritutako metodologia aktiboa proposatzen da, ikasleek, pixkanaka, haien ikaskuntza eraiki dezaten.