Eusko Pizkundea : azken erromantikoak - Urteaga, Fran (Gasteiz : Bost SL, 2006)
Erromantizismoari jarraitzen zioten lau olerkariren berri ematen da: Arrese, Satarka, Jautarkol eta Oxobi
Erromantizismoari jarraitzen zioten lau olerkariren berri ematen da: Arrese, Satarka, Jautarkol eta Oxobi
2006/12/29
Batxilergoa, 1. maila
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Arrese, Emeterio -- (1869-1954); Satarka -- (1895-1971); Jauregi, Luis -- Jautarkol -- (1896-1971); Oxobi -- (1888-1958); Euskal poesia -- Historia eta kritika; Euskal literatura -- Historia eta kritika; Euskal Pizkundea; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak