Eusko Pizkundea : azken erromantikoak / egilea eta errealizadorea, Fran Urteaga ; ekoizlea, Bost - Urteaga, Fran (Eusko Pizkundea (Bost), 2006)
Erromantizismoari jarraitzen zioten lau olerkariren berri ematen da: Arrese, Satarka, Jautarkol eta Oxobi