Ata Pank eta Ate Punky / Bernardo Atxaga ; Mikel Valverderen marrazkiak - Atxaga, Bernardo (Mila gau (Pamiela), 2020)
Ata Pankek eta Ate Punkyk zoologikora joan nahi zuten lehoia molestatzera. Ilusioa egiten zien animalien Errege omen zen hari oihu eta burla egiteak. -Goazen oraintxe bertan- proposatu zion Ata Pankek kideari. Arratsalde polita egiten zuen, zoologikora paseoan joateko aproposa. -ondo, Ata- esan zion Ate Punkyk-. Baina, zergatik ez gara ile-apendegitik pasatzen aurrena? Gandorrak tente-tente ditugula jarri behar dugu lehoiaren aurrean.-Ondo pentsatua Ate!