Erdi arora bidaia - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2020)
Goizean, Superpatatak ezusteko desatsegin bat izan du: gihartsu izateari utzi dio! Kortex laborategira joan da, eta Arrosa irakasleak azaldu dio izpi molekularren eraginak denbora batean bakarrik irrauten duela eta gero desagertu egiten dela. Ez dio axola, ordea irakasleak eginkizun bat baitu Superpatatarentzat. Izan ere, Katioi irakasleak denboraren ataria zeharkatu zuen duela egun batzuk, eta oraindik ez da itzuli. Irakaslea aurkitzeko, Superpatatak Erdi Arora bidaiatuko du!
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura