Juliette eta Lur izeneko planeta bat - Kortabitarte, Nerea; Barriga Caballero, Ruben; García de la Fuente, Pablo; Ramos, Laura; Bitez ([Donostia] : Nerea Kortabitarte, 2020)
Juliette, gure neska ausarta, haur indartsua da eta gustatu egiten zaio bere ezpatarekin joleastea eta pirataz mozorrotzea. 7 urte besterik ez ditu eta planetaren defendatzaile irmoa da. Birziklatzea gustatzen zaio, bere jostailuak berrerabiltzen ditu, eta bildu egiten ditu plastikoak eta zaborra hondartzetatik. Julietteren ametsa da bere lagun arrainekin itsasertzean jolasten jarraitzea. Lagunduko diozu planeta zaintzen?
5-9 urte (urdina)
Juliette y un planeta llamado Tierra
Keywords: Natura -- Babesa-; Ekologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak