Eusko pizkundea : garaiko giro artistikoa - Urteaga, Fran (Gasteiz : Bost SL, 2006)
Lehenengo bideo honetan, XX. mende bukaeran Europan bizi zen giro artistikoa eta Eusko Pizkundea zer izan zen azaltzen dira.
2006/12/29
Batxilergoa, 1. maila
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Euskal poesia -- Historia eta kritika; Euskal literatura -- Historia eta kritika; Euskal Pizkundea; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak