Eusko pizkundea : garaiko giro artistikoa / egilea eta errealizadorea, Fran Urteaga ; produktorea, Bost - Urteaga, Fran (Eusko Pizkundea (Bost), 2006)
Lehenengo bideo honetan, XX. mende bukaeran Europan bizi zen giro artistikoa eta Eusko Pizkundea zer izan zen azaltzen dira.