Iñakiren abenturak Himalaian - Sagaseta de Ilúrdoz, Elena; Azpilicueta Idarreta, Ana; Pérez Azaceta, Txusma; Ormaetxea, Unai; Txikon, Alex; Fundación Iñaki Ochoa de Olza - SOS Himalaya (Iruña : Iñaki Ochoa de Olza - SOS Himalaia Fundazioa, 2020)
Iñaki Ochoa de Oltzaren Ametsa betetzen ari da, lagundu iezaguzu lortzen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Ochoa de Olza Seguín, Iñaki -- (1967-2008); Mendizaletasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak