Iñakiren abenturak Himalaian / [testuak, Elena Sagaseta de Ilúrdoz ; ilustrazioak, Ana Azpilicueta Idarreta ; koordinatzailea, Txusma Pérez Azaceta ; itzulpena, Unai Ormaetxea ; Alex Txikonen hitzaurrea] - Sagaseta de Ilúrdoz, Elena; Azpilicueta Idarreta, Ana; Pérez Azaceta, Txusma; Ormaetxea, Unai; Txikon, Alex (Iñaki Ochoa de Olza - SOS Himalaia Fundazioa, 2020)
Iñaki Ochoa de Oltzaren Ametsa betetzen ari da, lagundu iezaguzu lortzen.