Jenio gaiztoa - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Bilbo : Aizkorri, 2007)
Amatxo eta Aitatxo, aspaldiko partez, hondartzara joan dira Lolarekin. Zein ondo! Amatxo eta Aitatxo egunkaria irakurtzen hasi dira segituan; Lola, aldiz, olatuekin jolasten hasi da: Lo eta La, Lo eta La. Olatuek ez dute harrapatzen. Olatuek egiten dute aurrera; Lola, berriz, atzera. Zein dibertigarria den! Alabaina, bat-batean...
5 urtetik aurrera (urdina)
Euskadi Literatura Sariak 2008 - Haur eta gazte literatura
Keywords: Uhinak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak