Badajoz - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Extremadurako Badajoz probintziak lurralde zabala biltzen du bere barnean. Paisaia ederra du, bazkaleku, labore lur eta muino antzeko goragune ñimiñoez osaturikoa; horrez gain, herri polit bezain erakagarriak aurkituko ditugu ibilbidean.
Keywords: Turismoa; Badajoz; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak