Altzo muño bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
MENDIA. IBILBIDEAK. Laparmendi eta Araxesko gailur eta oihanak Leitzarango autobidea lehen, AHTren ibilbidea orain. Polemika iturri dira inguruok ingurumen aldetik.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak