Altzo muño bidea / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2007)
MENDIA. IBILBIDEAK. Laparmendi eta Araxesko gailur eta oihanak Leitzarango autobidea lehen, AHTren ibilbidea orain. Polemika iturri dira inguruok ingurumen aldetik.