Adio, Jonas - Igerabide, Juan Kruz; Valverde, Mikel (Bilbo : Aizkorri, 2007)
Izeba Pauliren urtebetezea da. Jonasek opari polit bat dauka eta gaur bertan eman nahi dio. Amak ezetz erantzuten dio, igandean joango direla. Jonasek, ordea, gaur nahi. Eta hor abiatuko da, inork ikusi gabe, izeba Pauliren etxera, salto batean itzultzeko asmoz. Baina ez da hain erraza salto batean itzultzea. Ez horixe.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Kaleak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak