Arrola bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Bizkaia inguratzen duen ibilbide luzearen lehenengo etapa osatuko dugu Areta eta Orozko artean.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak