Gaelikoa Eskoziera - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Edinburgoko gobernua atontzen ari den estrategiak mamirik eta helbururik ez duela diote aditu batzuek.
Keywords: Hizkuntza gutxituak; Eskozia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak