Altzuruku bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Urdiñarbe eta Idauze-Mendi artean kokatuta, arbasoen sineste zaharren aspaldiko misterioak gordetzen ditu
Keywords: Mendi-ibiliak -- Zuberoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak