Atxabal bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Zuiako eskualdean Oroko multzoa goititzen da, erromesen, mendizaleen eta eskalatzaileen bilgunea.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Araba; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak