Urrestilla bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Urolaldea eta Goierri lotuko dituen autobide berriak harrapatuko dituen bazterrak bisitatuko ditugu
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak