Arrigorriaga bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Zaratamoko Moiordin auzotik abiatuta, Upo eta Artanda mendiak igoko ditugu gaurko txangoan.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak