Gobiaran bidea - Valpuesta eta Valparaiso. Gobiarango pasaiak - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Gobiarango zidorrak lagun, Valpuesta, Mioma eta Valparaisoko San Martin gune naturala bisitatuko ditugu.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Araba -- Burgos; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak