Gobiaran bidea - Valpuesta eta Valparaiso. Gobiarango pasaiak / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2007)
Gobiarango zidorrak lagun, Valpuesta, Mioma eta Valparaisoko San Martin gune naturala bisitatuko ditugu.