Lareoko - Aralarko errainua - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Aralarko Natur Parkean barneratzeko sarbide ofiziala da, egun, Lizarrusti-Lareo ingurua.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Lapurdi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak