Donibane Lohizune-bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Lapurdiko itsasertzean eratutako xenda gozagarritik ibiliko gara, Atlantikoko uhinak bidelagun.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Lapurdi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak