Baigura-bidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Areta mendilerroko oihan zabalen gerizpean egingo dugu ibilaldia, gailur esanguratsuenak ezagutuz
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak