Lapurdiko ibilbidea - Adartza, Akorraineko mendi lepotik - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Ibilbide zirkular erakargarri honetan, Adartza da gailur nagusia, eta beste hiru mendi puntarekin lotzen da. Ikuspegia ederra da denbora guztian.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Lapurdi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak