Lapurdiko ibilbidea - Adartza, Akorraineko mendi lepotik / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Ibilbide zirkular erakargarri honetan, Adartza da gailur nagusia, eta beste hiru mendi puntarekin lotzen da. Ikuspegia ederra da denbora guztian.