Hemendik : Euskal herriko 50 objetu ikonikoren istorioak = la historia de 50 objetos icónicos de Vasconia - Zubeldia, Nahia; Gallego Muñoz. Beatriz; Aranguren Urrotz, Gaizka; Iratzoki, Jean Louis (Baiona : Hemendik Elkartea, 2020)
Objektu baten historian zenbat eta gehiago sakondu, orduan eta gehiago konturatzen gara lotura ikusezinak daudela sorkuntzen artean, eta oso historia luze baten parte direla. Iragana ezagutu behar da etorkizuna asmatzeko. Etortzekoa dena sumatzeko, ezagutu egin behar da.
Keywords: Diseinua -- Euskal Herria; Euskal Herria -- Objektu ikonikoak; Erreferentzia-materialak