Emil Larre 1926-2015 : Lekukotasun, kantu eta idazki - Larre, Emile (1926-2015) (Bilbo : Euskaltzaindia, 2020)
Euskaltzainak izeneko bilduman euskaltzainizan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira. Akademiaren historiako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.
Testuak euskaraz eta frantsesez
Keywords: Larre, Emile -- (1926-2015); Helduentzako Literatura