Emil Larre 1926-2015 : Lekukotasun, kantu eta idazki / paratzailea, Peio Jorajuria - Larre, Emile (1926-2015) (Euskaltzaindia, 2020)
Euskaltzainak izeneko bilduman euskaltzainizan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira. Akademiaren historiako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.