Isadora Moon kanpaldira doa / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2020)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Hortaz, familia osoa kanpaldian itsasertzera doanean, gertakizun bereziak biziko dituzte eguna joan eta eguna etorri... Kanpin-dendan lo egitea, sua piztea, sirena baten lagun egitea... dena da berezia Isadora tartean dagoenean!