Laborantza : laborantzatik hobeki bizitzeko - Gachiteguy, Adrien (1921-2018); Aguerre, Léon (1885-1970); Duhau, Henri; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2019)
Euskaltzainak izeneko bilduman euskaltzainizan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira. Akademiaren historiako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.
Keywords: Nekazaritza -- Euskal Herria -- Tratatuak, eskuliburuak, etab; Erreferentzia-materialak