Laborantza : laborantzatik hobeki bizitzeko / Adrien Gachiteguy Aita beneditanoak egina, 1963an ; Léon Aguerre Jaun kalonjearen laguntzarekin ; argitalpen paratzailea, Henri Duhau - Gachiteguy, Adrien (1921-2018) (Euskaltzainak (Euskaltzaindia), 2019)
Euskaltzainak izeneko bilduman euskaltzainizan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira. Akademiaren historiako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.