Paperezko ahozapietan idatzitako ipuinak - Urkiza, Ana; Durruty, Begoña (Donostia : Elkar, 2020)
Gauza xumea da ahozapi bat, ezdeusa ia; ipuina ere genero apala da beste batzuen aldean. Zer ote da, hortaz, ahozapi batean idatzitako ipuin labur-labur-bat? Keinu umil bezain ausarta, ondoan daraman marrazkiaren antzera, trazu arinez gauzatutako askatasun ariketa. Ana Urkizak eta Begoña Durrutyk burutu dutena, kasu, On egin.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura