Paperezko ahozapietan idatzitako ipuinak / [testua] Ana Urkiza ; [marrazkiak] Begoña Durruty - Urkiza, Ana (Elkar, 2020)
Gauza xumea da ahozapi bat, ezdeusa ia; ipuina ere genero apala da beste batzuen aldean. Zer ote da, hortaz, ahozapi batean idatzitako ipuin labur-labur-bat? Keinu umil bezain ausarta, ondoan daraman marrazkiaren antzera, trazu arinez gauzatutako askatasun ariketa. Ana Urkizak eta Begoña Durrutyk burutu dutena, kasu, On egin.