Ipuin honetan ez dago herensuge bakar bat ere - Carter, Lou; Allwright, Deborah; Rey, Fernando ([Bartzelona] : Picarona, 2020)
Ipuin honetan ez dago HERENSUGE bakar bat ere. Bat ere ez. Zer? Hor nonbait bata bat? Segur aski ez da ipuin honetakoa eta, jakina, hori EZ da heroia. Ez, ez. Inola ere ez.
5 urtetik aurrera (urdina)
There is no dragon in this story
Keywords: Herensugeak; Heroiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak