Suaren zeremonia / Iñaki Sainz de Murieta eta Miguel Berzosa; itzulpena, Koldo Edorta eta Iñaki Sainz de Murieta - Sainz de Murieta, Iñaki; Berzosa Martinez, Miguel; Edorta Carranza, Koldo (Kanideren abenturak (Editorial Verbum), 2020)
Kanideren abenturak bildumaren lehen liburu honetan, gure protagonistaren begirada dinamikoa eta pertsonalistari esker, gure historiaurrearen nondik norakoak ezagutuko ditugu, besteak beste, labar-pinturen garrantzia eta esanahia ezagutuz, zeharka, bizitza eta naturarekiko errespetua zein baloreak lantzen direlarik.