Zaldien koba - Sainz de Murieta, Iñaki; Berzosa Martinez, Miguel; Edorta Carranza, Koldo (Madril : Verbum, 2020)
Kanideren abenturak bildumaren lehen liburu honetan, gure protagonistaren begirada dinamikoa eta pertsonalistari esker, gure historiaurrearen nondik norakoak ezagutuko ditugu, besteak beste, labar-pinturen garrantzia eta esanahia ezagutuz, zeharka, bizitza eta naturarekiko errespetua zein baloreak lantzen direlarik.
12 urtetik aurrera (Horia)
Keywords: Historiaurrea -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Eleberriak; Haur eta Gazteentzako Literatura